Donderdag 19-12-2019     kerst-shoot.

Donderdag 19-12-2019 kerst-shoot.

4 november 2019 0 Door ron steeman

Beste Wapenbroeders

Nog enkele schietavonden te gaan en het jaar 2019 behoort alweer tot het verleden, hoogste tijd om met de voorbereidingen van de KERSTSHOOT te beginnen.

De KERSTSHOOT (tevens laatste schietavond van 2019) zal worden verschoten op 19 December aanvang 20:00.

even als voorgaande jaren is het een verrassingsshot.

Voor diegene die voor het eerst aan deze wedstrijd deelnemen volgt hier de uitleg.

Er wordt geschoten op een kaart waarop enkele kerstboompjes staan afgebeeld deze vertegenwoordigen een waarde die ligt tussen de 10 en 250 punten voor de schutter onbekend dus een beetje geluk is welkom bij deze wedstrijd.

Deze wedstrijd wordt verschoten met .22 je krijgt 10 patronen om een zo goed mogelijk resultaat te boeken.

Voor de 5 hoogste score`s zijn (niet de gebruikelijke bekers) maar Kerst……. te winnen.

Het gebruik van eigen wapen is toegestaan.

Tevens zal er deze avond een gratis loterij worden gehouden.

Deze loterij zal worden gesponsord door COFFEESHOP STINGRAY.

Wij danken Martin hier voor.

De kosten voor het meedoen aan de KERSTSHOOT zijn 5 euro dit is inclusief munitie.

Voor een ieder die inschrijft is er weer een smakelijke attentie.

Dankzij de sponsoring van de firma SNOEKS en vader en zoon Verwijk kunnen wij jullie tijdens de kerstshoot.

een heerlijk buffet aanbieden.

Wij danken de Marco Bob en Wesley voor deze sponsoring.

Denk om de uiterste inschrijfdatum van de kerstshoot, deze is 14 december. Denk ook aan je contributie.

Inschrijven is vanaf heden mogelijk bij Frank of Henk.

Wij hopen uiteraard op een hoge opkomst.

de club zal gesloten zij op donderdag 26 december eerste schietavond is       9 januari 2020

Het bestuur.