Bowling-Pin shoot

1 maart 2019 Uit Door ron steeman

Beste wapenbroeders.

Donderdag 14 maart zal de bekende Bowling-Pin shoot worden verschoten.
Die wij dankzij de sponsoring van onze eigen Allround AV Technican kunnen verschieten.

Oscar Mondeel neemt voor deze wedstrijd de bekers voor zijn rekening, wij bedanken Oscar voor zijn spontane sponsoring.

Dan de wedstrijd, voor de meeste van ons een bekende wedstrijd, toch nog even de uitleg.

Er worden 6 bowling-pins geplaatst die in een zo kort mogelijke tijd en met zo min mogelijk patronen moeten worden omvergeschoten.
Er word geschoten met het kaliber .22 (eigen wapen is toegestaan).
Na afroep van je naam ga je naar de schietstand, na het sein start gaat de tijd lopen, je laad je wapen met 5 patronen (niet meer) zodat je altijd een keer moet herladen, en dan weer met 5 patronen enzovoort tot dat je de pins hebt omgeschoten of dat je patronen op zijn.
Pins om wapen ontladen, dan pas stopt de tijd.

Iedere verbruikte patroon kost je 5 strafseconde + je verbruikte tijd levert een eindtijd.
Mocht je om wat voor reden dan ook een storing hebben stopt de tijd.

De kosten voor het meedoen aan deze wedstrijd zijn € 3.50 dit is inclusief 15 patronen .22
Inschrijven is vanaf 7 maart mogelijk bij Henk of Frank.

Wij hopen uiteraard weer op een grote opkomst.